Theaterbende speelt Café La Vie

TheaterbendeIk deel met groot plezier dagelijks mijn recepten en tips met jullie. Geheel kosteloos, ik verdien er niets mee. En dat geeft ook niet. Maar ik wil jullie nu ”in return” wel om een gunst vragen, nl. aandacht voor de leukste theatergroep in Heiloo: de Theaterbende.

Het is belangrijk voor jongeren om zich op veel vlakken te kunnen ontwikkelen. Zang, dans en toneelspel, het brengt je steeds dichter bij jezelf. En daarnaast beleef je er natuurlijk heel veel plezier aan en brengt het je voldoening. Het is rijkdom voor de jongeren in Heiloo om zo’n professionele theatergroep te hebben als de Theaterbende. De groep functioneert onder de bezielende leiding van regisseuse Nicole Posthumus Meyjes.

Op 9 en 10 april 2016 speelt de Theaterbende hun nieuwe productie: Café La Vie.

De vierde productie van de jongerengroep wordt een verhaal met een rauw randje, de grap en grol maken plaats voor ontroerend samenspel, leuke momenten in een realistisch decor. De spelers overtreffen zichzelf dit jaar door naar de kwetsbaarheid te zoeken, in zichzelf en in de ander.

We wanen ons in een volksbuurt, ergens in Amsterdam. Café La Vie is een plek waar alles samenkomt, een smeltkroes van allerlei mensen die op zoek zijn naar…ja, naar wat? De schrijver, bijna onzichtbaar, vat het samen: “Er borrelt iets, iets sterks, iets zwarts. Het aroma van een stadse achterbuurt. Een bitterzoete huismelange van alle soorten lagen van de bevolking. Een eenzame man wordt verrast door een meisje op zijn computerscherm en begint de twijfelen aan de echtheid van zijn bestaan. Er staat iets op stapel en het kan nooit goed aflopen!”

De serieuze, mooie dialogen worden afgewisseld met prachtige dans en zang en natuurlijk ook grappige momenten en hilarische figuren die het café een bezoek brengen.

Kortom: een voorstelling met een lach en een traan! Kom ook een kopje koffie drinken in Café La Vie!!

De uitvoeringen zijn op 9 april om 15.15 uur en 20:15 uur en op 10 april om 14:15 uur. Waar? In theater De Beun natuurlijk! Willibrordusweg 2 in Heiloo (bij Het Loo).

Kaarten kosten 12,50 euro per stuk en zijn te bestellen via info@puurwilma.nl Als je mij mailt hoeveel kaarten je wil bestellen, dan zet ik je op de bezoekerslijst.

Dus: heb je kinderen in de leeftijd van 10 tot 18 jaar? Doe ze een plezier en neem ze mee naar deze spetterende voorstelling! De voorstelling is leuk voor iedereen van 8 tot 88 jaar, dus ook als je geen pubers hebt, koop een kaartje!!

En doe mij in ieder geval een plezier en deel deze pagina via Facebook, Twitter etc. dan zorgen we er samen voor dat alle voorstellingen uitverkocht zijn! Dat houdt de Theaterbende in stand, iets om trots op te zijn in ons mooie Heiloo!! Mijn dank is groot.

P.s. Mocht je als bedrijf of organisatie meer budget te besteden hebben, dan behoort sponsoring ook tot de mogelijkheden. Of het plaatsen van een advertentie in het programmaboekje. Ook hiervoor kun je contact opnemen met info@puurwilma.nl