- 1 ui
- 150 gram gesneden andijvie
- 175 gram zalmfilet
- handje cashewnoten
- paar eetlepels olijfolie
- 150 tot 200 ml water
Verwarm de olijfolie in een soeppannetje. Snij de ui klein en fruit deze in deĀ olijfolie. Voeg na een paar minuten de andijvie toe en laat die lekker meebakken. Snij de zalmfilet in kleine blokjes en voeg deze toe aan de ui en andijvie. Als de zalm gaar is, voeg je 150 tot 200 ml water toe (ik deed 150 ml omdat het anders zo waterig wordt) en laat het geheel warm worden. Maak met de staafmixer het geheel fijn tot een egale massa. Doe in een grote soepkom en voeg de cashewnoten toe. In 10 minuten een heerlijke warme en voedzame lunch!
Net gemaakt en gegeten….een makkelijk recept en we vinden het een topper!!.
Leuk om te horen Jeanet, zegt het voort š
Groeten van Wilma
Bij sommige recepten staat er nit bij voor hoeveel personen het is, is het dan automatisch voor 1 persoon?
Groet, joyce
Hoi Joyce,
Is niet altijd zo te zeggen, bijv. een noten amandelcake eet je niet in een keer in je eentje op. Maar het recept zoals hierboven, is inderdaad een hoeveelheid voor 1 persoon.
Overigens, maak zo veel voor jezelf waar jij trekt in hebt, dat doe ik ook altijd. Ik kijk niet zo op hoeveelheden.
Groeten van Wilma