Introductie in het kort Puur Wilma

Hoi, ter introductie hier een korte omschrijving van mijn persoontje: ik ben Wilma Bouwen, ben alleenstaand, heb 3 kinderen en een drukke baan.

In het voorjaar van 2013 besloot ik aan mijn fitheid te gaan werken. Ik ben hierbij in aanraking gekomen met het Paleo principe.

Ben me hierin gaan verdiepen en het meteen in de praktijk gaan brengen. Vervolgens zo enthousiast geworden, deels door mijn metamorfose en de complimenten die dat oplevert, deels door mijn niet aflatende energie, maar vooral ook door de vele vragen die ik krijg over ‘wat is dat precies wat je doet en hoe werkt dat’. Die vraag hoop ik op deze plek te kunnen beantwoorden en iedereen te inspireren ook met Paleo aan de slag te gaan.

Ik ben wel erg voorstander van een persoonlijke voedingsrichtlijn: geen enkel advies is op iedereen toepasbaar. Ik zeg altijd ‘doe wat voor jou goed voelt’. Als je goed voor je lichaam zorgt, geeft het vanzelf aan wanneer je iets eet of doet dat voor jou minder goed is.

Naast voeding is beweging ook erg belangrijk voor je vitaliteit. Mijn doelstelling voor de toekomst is om op deze website ook bewegingstips te delen. Bootcampen is waar ik erg blij van word: lekker buiten sporten en aan de spiermassa werken. En in groepsverband trainen is nog gezellig ook!

Deze website is niet bedoeld om volledig te zijn of wetenschappelijk onderbouwd, maar staat vol met praktische tips, recepten en weetjes waar je iets aan kunt hebben. Het zijn mijn ervaringen, die ik graag met je deel. Als je tips, suggesties of recepten hebt, ontvang ik die graag! Het moet een platform worden van ons allemaal, op weg naar een gezonde en fitte wereld. Deel ook gerust de website met vriendinnen, familie en wie er ook maar meer van wil weten!

Veel lees-, kook-, eet- en sportplezier!