Geitenkaassalade

  • Getitenkaas salademaak een bedje van rucola sla in een kom en voeg wat olijfolie en balsamicoazijn toe
  • ”bak” in een koekenpan zonder olie of vet 6 rondjes geitenkaas een beide kanten lichtbruin (heel zachtjes)
  • voeg tegelijkertijd wat gebroken walnoten toe in het pannetje en laat die meebakken
  • leg de geitenkaas en walnoten op het bedje van rucola en maak het af met een paar lijntjes honing

4 thoughts on “Geitenkaassalade

  1. Ingrid

    Hoi Wilma, deze lunch is echt mijn favoriet. Ik bak de geitenkaas niet, omdat ik daar geen tijd voor heb. Waar kan ik het beste geitenkaas kopen. Ik haal het nu bij AH . Is het eigenlijk niet vet, voorheen at ik altijd milnerkaas en alles eigenlijk mager ivm cholesterol. Sinds paleo eet ik veel meer vet.

    Reageren
    1. Wilma Tijssen Bericht auteur

      Hoi Ingrid,

      Ik koop de geitenkaas ook gewoon bij AH. Vet eten is niet erg, zeker als de gezonde vetten, zoals olijfolie en kokosolie, de overhand hebben. En je uiteraard voldoende groenten eet.
      Suikers zijn eerder boosdoeners 😉

      Groeten van Wilma

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.