Rundvlees met zoete aardappel

Ik was vanmiddag inspiratieloos voor wat betreft het eten en juist toen kwam het boekje binnen van Oerkracht, dat had ik mezelf dit weekend kado gedaan: Paleo Sport.

Het boekje is precies waar ik van hou: eenvoudige gerechten met een overzichtelijk aantal ingredienten en snel klaar.

imageIk heb meteen een recept gemaakt met de volgende ingredienten:

  • 1 runderschnitzel bistro (bij Cees Burger gehaald)
  • 1 ui
  • 1 zoete aardappel
  • 1 eetlepel kokosolie
  • 1 scheut passata di pomodoro
  • knoflookpoeder, gemberpoeder en kurkuma
  • peper en zout

Bereidingswijze:

  1. Snij de ui in ringen en de bistro schnitzel in reepjes
  2. verwarm de kokosolie en bak de ui en runderreepjes aan
  3. Schil de zoete aardappel en maak hier met behulp van de spiraalsnijder sliertjes van
  4. bak deze mee in de pan met ui en rund
  5. voeg de passata di pomodoro en de kruiden toe en laat het geheel nog even vier minuten doorwarmen
  6. maak af met peper en zout

Eet smakelijk!

P.s. Als je net als ik van makkelijk, gezond en lekker houdt, kan ik je het boekje Paleo Sport van Marinka van Oerkracht absoluut aanbevelen!

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *