Ervaringsverhalen van enthousiaste volgers

Ik krijg regelmatig enthousiaste reacties van mijn volgers. Reacties van volgers die door mijn website zijn begonnen met een gezonde eet- en leefstijl. Met goedkeuring van degene die zijn of haar verhaal met mij deelt, plaats ik hier deze ervaringsverhalen. Heb je zelf ook positieve ervaringen en wil je deze delen met de rest van de wereld, stuur mij dan jouw verhaal naar info@puurwima.nl en vind je eigen verhaal op deze plek terug.

Hier het verhaal van Els:

Beste volgers van Wilma,
Wilma heeft mij gevraagd of ik een stukje wilde schrijven over mijn uitdaging die ik ben aangegaan met de levensstijl om gezonder en vooral bewuster te gaan eten.
Al een paar jaar worstelde ik met overgewicht en zat ik niet lekker in mijn vel.
Na verschillende pogingen van diëten had ik de handdoek al in de ring gegooid maar voelde me erg ongelukkig. Vooral met kleding passen en dit deed ik dus ook niet meer.
Toen zag ik waar Wilma mee bezig was en ben haar van af okt 2013 tot eind april 2014 gaan volgen en heel veel links van haar gaan lezen. Maar ja, wanneer ga je dan beginnen hé? Nou 30 april ging de knop om. Zelfs mijn echtgenoot wilde wel meedoen, aangezien hij ook een paar kilo kwijt wilde.
Het begon met een smoothie, dat was meteen een succes. De volgende morgen ben ik voor drie dagen recepten gaan opzoeken wat ik wilde eten. Dus ’s morgens geitenyoghurt met lijnzaad, haverzemelen, pijnboompitten, ananas, en hennepzaad. ’s Middags een smoothie en ’s avonds groente en een stukje vis of vlees. Ja en toen ging ik los. De kilo’s vlogen er af. Naar de sportschool durfde ik nog niet te gaan, daarvoor moesten er eerst minstens 10 kilo af. Na drie maanden en het gevoel dat ik uren in de keuken stond werd het resultaat al erg zichtbaar.
Gek genoeg moest ik zelf heel erg aan mijn lijf wennen. Ik voelde het wel aan mijn kleding die kilometers te groot werden maar in mijn hoofd voelde het nog niet zo. Nu zeven maanden later begint het eindelijk ook in mijn hoofd goed te zitten. Ook ga ik na twee maanden 3x in de week nu 2x in de week sporten en voel me als herboren.
Ben nu 15 kilo kwijt en heb mijn doel bereikt!
Het mooie is dat ik 18 jaar geleden ook zoveel woog als nu, toen was het van verdriet en de stress, nu is het omdat ik een bewuste keuze heb gemaakt om gezond te leven, maar vooral omdat ik nog heel oud wil worden en denk dat ik op deze manier een heel eind kom 😉
Dit alles heb ik bereikt door de enthousiaste verhalen en lekkere paleo recepten van
Wilma en andere paleo enthousiastelingen! Dank jullie wel allemaal!
Hopelijk kan ik dit nu ook naar nog meer mensen uitdragen en overbrengen.
Lieve groeten Els.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.