Gratis 3-delige videoserie

Mijn trouwe fans weten het al: ik ben fan van het gedachtegoed van Richard de Leth. Ik schrijf de artikelen op mijn website en de recepten onder de noemer Paleo, hij noemt het OERsterk leven en eten. Hoe je het noemt, is niet zo belangrijk. De kern komt steeds overeen: eet en leef zo puur mogelijk. Als het om eten gaat, zonder pakjes en zakjes. En zonder andere ongezonde toevoegingen. Eet zo veel mogelijk zoals eten bedoeld is. Naast gezonde voeding is natuurlijk ook voldoende beweging belangrijk voor een evenwichtige levensstijl. En in deze tijden van stress en prikkels is de juiste hoeveelheid ontspanning ook essentieel om lang vitaal te blijven. Ik ben zeer verheugd dat ik je nu namens Richard een gratis 3-delige videoserie over gezond & oersterk leven mag aanbieden.

Wat kun je verwachten in deze GRATIS 3-delige videoserie?

Hoe integreer je ontspanning, voeding en beweging op een juiste én praktische manier in een gezonde leefstijl? In deze gratis 3-delige video-serie geeft drs. Richard de Leth jou zijn visie op “OERsterk leven”. Hij leert je hoe je lichaam werkt en geeft je praktische leefstijladviezen voor een optimale gezondheid. Want dat is veel gemakkelijker dan je denkHoe integreer je ontspanning, voeding en beweging op een juiste én praktische manier in een gezonde leefstijl? In deze gratis 3-delige video-serie geeft drs. Richard de Leth jou zijn visie op “OERsterk leven”. Hij leert je hoe je lichaam werkt en geeft je praktische leefstijladviezen voor een optimale gezondheid. Want dat is veel gemakkelijker dan je denkt!
 
Video 1: de O van Ontspanning
In de eerste video legt Richard uit dat voeding en beweging alleen niet volstaan om van klachten te herstellen of gezonder te leven. Het belangrijkste is namelijk dat je geen stress hebt. Richard licht toe welke stressvormen er zijn, hoe het moderne leven jouw bijnier uitdaagt, hoe de bijgratis 3-delige videoserienier, schildklier en voortplantingsorganen samenhangen en geeft tips hoe je beter voor jezelf kunt zorgen.
 
Video 2: de E van Eten
Veel mensen lijden aan voedselverwarring. Richard vertelt je op welke voeding we oorspronkelijk zijn ontwikkeld en wat je beter meer of minder kunt eten. Je leert dat het niet alleen maar gaat om wát je eet, maar ook hoe váák je eet. Als je dat snapt kun je beter voor je gezondheid zorgen. Met concrete tips die je gelijk op je bord kunt toepassen.
 
Deel 3: De R van Regelmatige lichaamsbeweging
Waarom is bewegen zo belangrijk? Naast sporten gaat het vooral op het vermijden van lang stilzitten. En dat is uitdagend in een maatschappij die uitnodigt om vaak op je kont te zitten! Beweging is het beste medicijn tegen westerse welvaartsziekten, maar hoe werkt dit precies? Richard vertel je er alles over en geeft je praktische tips om meer te bewegen.
 
Dus: wil je meer weten over gezond eten en leven? Meld je dan nu aan voor deze GRATIS 3-delige videoserie en geniet van dit cadeautje!
Liefs van Puur Wilma