Mijn eetdagboek in Vrouw

VROUWlogoheaderMijn hart maakte een sprongetje toen ik een mailtje kreeg van een redactrice van Vrouw, de wekelijkse bijlage van De Telegraaf. Of ik een eetdagboek van een week wilde delen met de lezeressen van Vrouw. Ze was op zoek naar iemand die de Paleo eetwijze volgt.

Nu verslind ik zelf altijd meteen Vrouw in het weekend, ik vind het een heerlijk ‘feel good’ magazine met leuke rubrieken en waargebeurde verhalen. Niks lekkerder dan op een zonnige zaterdagmiddag in de tuin genesteld in het zonnetje met Vrouw.

En dan mijn eetdagboek delen met al die lezeressen. Hoe leuk is dat! Mijn passie voor gezond en puur eten delen met zoveel vrouwen. Voor mij weer een bijzondere mijlpaal in het bestaan van Puur Wilma.

Hier vind je mijn volledige eetdagboek van een week. En op die pagina heb ik speciaal voor jou in een aantal maaltijden een link gezet naar het recept van die maaltijd. Zodat je makkelijk aan de slag kunt met mijn eetdagboek.

Mocht je nog een beetje aanhikken tegen het starten met gezond en puur eten, dan heb ik hier de 26 tips van Puur Wilma, om je te motiveren en te helpen.

Als je vragen hebt, schroom niet om ze mij te stellen. Of laat een reactie achter op mijn website. Op mijn Facebookpagina plaats ik dagelijks minimaal 1 recept, en ik ben ook te vinden op Twitter. Delen is vermenigvuldigen: heb je baat bij mijn tips en recepten, deel ze dan met je vrienden en vriendinnen, zo maken we samen Nederland een stukje gezonder!

Liefs van Puur Wilma

 

4 thoughts on “Mijn eetdagboek in Vrouw

 1. Karien

  Wat ontzettend leuk, zo wordt een heel groot publiek bereikt! Ik hoop dat er ook uit duidelijk wordt hoe gezond je van dit dieet wordt, en dat de lezers niet denken dat het maar een rare manier van eten is. Je zou het iedereen gunnen dat het tenminste onder de aandacht komt!

  Reageren
  1. Wilma Tijssen Bericht auteur

   Dank voor je enthousiaste reactie Karien!
   Dat is mijn missie, om gezonde voeding en een gezonde leefstijl onder de aandacht te brengen.
   Voeding is de oplossing voor de steeds groter wordende gezondheidsproblemen in het Westen.
   Verminder het aantal pillen en leg meer focus op wat gezonde voeding voor je lichaam kan doen!
   Spread the word!

   groeten van Wilma

   Reageren
  1. Wilma Tijssen Bericht auteur

   Hallo Tim,

   Ik sta er niet onwelwillend tegenover, maar ik maak er zelf geen gebruik van. Bij een regulier sportpatroon denk ik dat je kan volstaan met een gezond voedingspatroon zonder supplementen. Met regulier bedoel ik dan 2 tot 3 keer in de week een uur tot vijf kwartier sporten. Als je merkt aan je lichaam dat je iets tekort komt, of als je intensief sport, dan kunnen supplementen een goede aanvulling zijn. Wel supplementen van een goed merk, zonder kunstmatige toevoegingen. Over tekorten: ik heb bijv. last van kraakbeenschade in de knie en dan kan glucosamine/chondroitine helpen. Zo zijn er meer supplementen in specifieke gevallen denkbaar.
   Waar ik nieuwsgierig naar ben, is vanwaar jouw vraag?

   Groeten van Wilma

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.