Zuurkool eenpansgerecht

Zuurkool eenpansgerechtIngredienten (1 persoon):

  • 1 zoete aardappel
  • biologische zuurkool naar behoefte
  • 150 gram rundergehakt
  • 1 ui
  • kokosolie
  • kruiden, ik heb hiervoor gember, kurkuma en milde paprikapoeder gebruikt (en zeezout)

Bereidingswijze:

  • borstel 1 zoete aardappel goed af en kook deze in 8 minuten gaar (met schil, is gezond!)
  • verwarm ondertussen in een koekenpan een beetje kokosolie
  • snij de ui klein en fruit deze in de kokosolie
  • rul het gehakt samen met de ui
  • voeg zuurkool naar wens toe en bak dit mee
  • giet de zoete aardappel af en rasp deze fijn
  • voeg de aardappel toe aan het gehakt/zuurkool mengsel en laat even meebakken
  • voeg de kruiden en het zout toe

Binnen 20 minuten heb je een heerlijke maaltijd op je bord. Eet smakelijk!

Een gedachte over “Zuurkool eenpansgerecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *