Chocolade

Sinds ik ben gestart met Paleo eten, heb ik suiker volledig van het menu geschrapt. Geen koek, geen snoep, niks van dat alles. De enige uitzondering die ik maak, is voor pure chocolade. Het is bekend dat vrouwen heavy users zijn van chocolade, althans ik in ieder geval wel.

En nu blijkt zelfs dat pure chocolade ook nog gezond is! Lees hier alle voordelen (en waarschuwingen) op een rijtje. Als ik dus echt trek heb in een knabbeltje (meestal ’s avonds na het eten) neem ik met een gerust hart een paar blokjes extra pure chocolade. Het voordeel is ook dat je er toch niet veel van op kan, het is vrij machtig!

En als je het eet, geniet ervan!

2 thoughts on “Chocolade

  1. Tina

    Hoi Wilma,

    Wat een leuke website! Ik heb missch nog een handige tip voor je mbt je liefde voor pure chocolade. Zelf ben ik ook dol op chocolade en ik streef ook een suikervrije leefwijze na. Ik kwam op internet vivani 92 tegen. Deze chocolade bevat maar liefst 92% cacao, en de overige ingrediënten zijn, cacaoboter en kokosbloesemsuiker. Geen geraffineerde suiker dus, en wel erg lekker. En lovechoc ben ik ook dol op, maar die vind ik erg duur gezien ik toch wel regelmatig een paar blokjes chocolade snoep 😉

    Groetjes Tina

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.