12 thoughts on “Hallo lezers!

 1. Noëlle

  Geweldig Wilma! Mooie overzichtelijke website, met precies de informatie die ik nodig heb. En wat zie je er goed uit!! Je hebt mij geïnspireerd; Ik wil me ook weer gezond, fit en energiek voelen. Als ik er dan ook nog wat kilootjes mee verlies, is dat mooi meegenomen. Mijn eerste shake is een feit en wat smaakte het heerlijk! Thanx!!

  Reageren
  1. wilmatijssen Bericht auteur

   Dank voor je compliment Noëlle. Die shakes zijn ook gewoon een genot, op de Paleo manier eten en drinken is heerlijk en daardoor zo goed vol te houden. Ik beschouw het iedere dag weer als een cadeautje. Je valt er vanaf, je gaat je fit voelen en volgens mij wordt je héél gezond. Succes ermee, het gaat je zeker lukken!

   Reageren
 2. Marielle Jacobs

  Hoi Wilma, wat fantastisch is dit zeg! Ik vind het echt super knap van! Extra leuk natuurlijk omdat ik bij de kick-off van je gezonde leven was! Ik blijf je volgen ter inspiratie!

  Veel succes, geluk en gezondheid! Groetjes, Marielle

  Reageren
  1. wilmatijssen Bericht auteur

   Hoi Marielle,
   Dank je wel! Ik ben erg blij met mijn nieuwe eetpatroon en nieuwe figuur. En ja, jij was erbij, hihi. Mis het Alkmaar groepje wel hoor, maar onze training nu is fantastisch. Lekker in de duinen, alleen al de omgeving inspireert.
   Leuk dat je me blijft volgen.
   Groetjes van Wilma

   Reageren
 3. Judith van Paridon

  Hoi Wilma,
  Wat ontzettend goed dat je jouw nieuwe levensstijl met ons wilt delen! De site is overzichtelijk en ik kijk uit naar de sportfoto’s/ filmpjes 😉

  Zoals je weet ben ik zelf ook actief met sporten en een soort Paleo. Zelfs in de vakantie was dit goed vol te houden. Heerlijk om thuis te komen zonder te zijn aangekomen 😉

  Succes met je site, ik houd je in de gaten….

  Reageren
  1. wilmatijssen Bericht auteur

   Hoi Judith,
   Al raakt er maar 1 iemand geinspireerd door mijn website om ook gezond te gaan leven, dan ben ik al blij.
   Was prima te doen he, op vakantie. Ik was zelfs 2 kilo afgevallen, dat is ook voor het eerst, meestal kwam ik aan.
   Gezellig dat je me volgt, ik volg jou ook 😉
   Groetjes van Wilma

   Reageren
 4. Pia de Wijer

  Hallo Wilma
  Leuk en goed dat je hiermee zo actief bezig bent. Je inspireert velen denk ik. Ik zelf schrap nu ook al weer tijdje koolhydraten in de vorm van pasta, brood, muesli en rijst en dat heeft een positief effect op mijn weegschaal en gevoel van fitheid. Het laten staan van suiker in de vorm van snoep, koek of chocola kost mij geen moeite want heeft mij nooit geboeid. Maar chips en lakkere toastjes met kaasjes daarentegen??? Hoe ga jij daar mee om of heb je die behoefte niet (meer)?. Of doe je aan SAP (schijt aan Paleo) dagen?

  Reageren
  1. Wilma Tijssen Bericht auteur

   Hoi Pia,
   Heel gek, maar ik heb geen behoefte meer aan snoep, koek, chips of hartige hapjes. Als ik 3x per dag goed eet (genoeg, je hoeft niet zuinig te eten), heb ik eigenlijk verder geen neiging om andere dingen te nemen. Hooguit neem ik een handje noten als ik trek heb.
   Ik weet dat de echte die-hard Paleo-ers heel actief de keuken in duiken om met wel toegestane meelsoorten (zal daar later eens onderzoek naar doen) crackers te bakken en zo, maar dat vind ik allemaal te veel gedoe. Chips: is natuurlijk aardappel. Maar ik geloof dat als je ze wil eten, je hebt best naturel kunt nemen.
   Wat mijn uitdaging was: wij frituren al sinds jaar en dag op vrijdagavond met het gezin. Vorige week heb ik daar weer vrolijk aan mee gedaan. Patatjes en een franse kaassouffle. Gevolg: zaterdag migraine en een buik die op slot zat. Je begrijpt, ik sla vanavond over en maak voor mezelf een heerlijke vitello tonato. Is veel lekkerder en gezonder.
   Je kunt natuurlijk altijd SAP dagen houden. Ik lees ook wel eens dat je de 80/20 regel kunt aanhouden: 80% Paleo en 20% zondigen.
   Ervaar lekker voor jezelf waar jij je goed bij voelt, dat doe ik ook en dat bevalt me het beste. Succes!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.