Inspiratie: Het eetdagboek van Wilma, van Puur Wilma

Door mijn website www.puurwilma.nl ben ik op Facebook lid van een besloten groep Food & Healthbloggers. Een van de leden van deze groep is Reny van Mind Your Feed. Zij is op haar prachtige website een rubriek begonnen ‘Het eetdagboek van …’. Ik mocht recent mijn eetdagboek bij haar aanleveren.

Ik citeer Reny:

Vandaag weer wat inspiratie in de vorm van een eetdagboek van een collega healthy foodblogger. Omdat ik merk dat veel lezers, maar ook mensen in mijn omgeving, echt wel aanpassingen in hun eetpatroon willen maken, maar vaak niet goed weten hoe te beginnen. Of ze weten wel hoe ze moeten beginnen, maar ze kunnen van alle losse recepten die hier – en op andere sites – verschijnen niet aan elkaar lijmen tot een gezond voedingspatroon. Daarom, ter inspiratie, begon ik met een serie met eetdagboeken. Deze keer lees je het eetdagboek van Wilma van Puur Wilma.

Lees hier hoe twee van mijn dagen er zoal uitzien met gezond eten. Hopelijk inspireert dit jou om ook een gezond en evenwichtig eetpatroon te krijgen of te houden!

Heb je vragen? Laat gerust een reactie achter, ik antwoord altijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.